Blog

PERSBERICHT OLIEBOLLENACTIE (2)

De Vrienden verkopen op 31 december weer oliebollen op het Meidoornplein in Wezep!

WEZEP – De jaarlijkse oliebollenactie van de Stichting Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (voorheen Mappa Mondo) gaat dit jaar wel door.

Op zaterdag 31 december (oudejaarsdag) zullen de Vrienden weer oliebollen gaan verkopen op het Meidoornplein in Wezep. De verkoop zal weer plaatsvinden vanuit de opvallende rode tent. De Vrienden staan dit jaar op een nieuwe plek: in de hoek van slagerij Van den Berg en opticien Pearl. De verkoop begint ’s morgens rond 9:00u en duurt tot omstreeks 14:00u (zolang de voorraad strekt). De afgelopen 2 jaren kon de oliebollenactie helaas niet doorgaan.

Burgemeester Tanja Haseloop: “Alweer bijna 3 jaar geleden kwamen mijn man en ik op oudejaarsdag 2019 even een kijkje nemen bij de vrijwilligers van de Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep die druk bezig waren met de verkoop van heerlijke oliebollen. Mooi om te zien dat de vrijwilligers hun vrije tijd steken in het verkopen van oliebollen voor het goede doel. We hebben de oliebollen zelf ook geproefd en ze smaakten heerlijk! Ik kan ze van harte aanbevelen”.

“Dit jaar staan we alleen op 31 december (oudejaarsdag) op het Meidoornplein in Wezep. We verzoeken iedereen vriendelijk om met contant geld te betalen en het liefst ook met gepast geld. We hopen weer op een mooie opbrengst. De opbrengst zal ook dit keer weer worden gebruikt voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep (voorheen: Mappa Mondo)”, aldus voorzitter Henri Kolkman.

december 15, 2022 at 10:18 am | Uncategorized | geen reacties |