Blog

Nieuwe bestuursleden

WEZEP – Het bestuur van de Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” heeft een nieuwe voorzitter en penningmeester.

Het bestuur is verheugd te kunnen meedelen dat Frans Beijaard bereid is gevonden om de rol van penningmeester op zich te nemen. Hij is jarenlang penningmeester geweest in andere verenigingen. Daarnaast zal Henri Kolkman de functie van voorzitter op zich nemen. Vanaf januari jl. vervulde hij al de rol van vicevoorzitter. Mevr. Thea van Thiel (secretaris), mevr. Diny Griede en Jan Bredewout completeren het bestuur dat nu bestaat uit 5 personen.

De Stichting heeft tot doel om activiteiten ten behoeve van de gasten van zorghotel IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (financieel) te ondersteunen.

Als u donateur of vrijwilliger wilt worden of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Henri Kolkman (tel: 06 – 57 43 59 18) of mevr. Thea van Thiel:  e-mail: secr.vriendenvan@hotmail.nl. Of zie onze website voor meer informatie: www.vriendenvanijsselvliedtenvillaexpertcarewezep.nl.

Foto: © Stichting Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep
Boven van links naar rechts: Jan Bredewout en Diny Griede;
Onder van links naar rechts: Henri Kolkman, Frans Beijaard en Thea van Thiel.

juli 22, 2020 at 11:19 am | Uncategorized | geen reacties |