Blog

Geen oliebollen, wel statiegeld.

WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” heeft besloten dat de oliebollenactie op 30 en 31 december dit jaar niet door zal gaan. Als alternatief heeft het bestuur een statiegeldactie georganiseerd in samenwerking met de Plus in Wezep en de Coöp in Oldebroek.

“Het bestuur van de Stichting wil geen enkel risico lopen met haar klanten en haar vrijwilligers. Vandaar dat de oliebollenverkoopactie dit jaar helaas niet doorgaat op 30 en 31 december. De opvallende rode tenten zullen eind dit jaar dus niet aanwezig zijn op het Meidoornplein in Wezep”, aldus voorzitter Henri Kolkman. Het bestuur hoopt en verwacht dat de oliebollenactie in 2021 wel weer door kan gaan.

Voor diegenen die de Stichting een warm hart toedragen, heeft de Stichting een alternatieve actie georganiseerd. Klanten van de Coöp in Oldebroek en de Plus in Wezep kunnen de opbrengst van hun statiegeld de hele maand december doneren aan de Stichting.

“De opbrengst zal worden benut voor activiteiten voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep. We hopen dus op een mooie opbrengst”, aldus medebestuurslid Frans Beijaard en bedenker van deze actie.

december 7, 2020 at 4:35 pm | Uncategorized | geen reacties |