Villa ExpertCare Wezep

Kaart niet beschikbaar

Adres
Stationsweg 103-105
Wezep


8091 AC
Nederland


Midden in de bossen in Wezep ligt Villa ExpertCare Wezep. In de ruim opgezette bungalow genieten chronisch en ernstig zieke kinderen van rust en natuur. Villa ExpertCare Wezep maakt echt deel uit van het sociale leven in Wezep. Veel vrijwilligers uit de buurt zetten zich in om de omgeving van Villa ExpertCare Wezep netjes bij te houden.  

Het huis heeft rondom een mooie, grote tuin vol bomen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen of luieren. Er is ook een moestuin die door enthousiaste vrijwilligers, en soms met wat hulp van de jonge bewoners, wordt bijgehouden.

Het huis is ruim opgezet. De twee ruime woonkamers worden door een lichte gang met elkaar verbonden. Een aantal slaapkamers op de begane grond kijkt uit over de prachtige tuin. De woonkamers, slaapkamers en snoezelruimte zijn rustig, huiselijk en kindvriendelijk ingericht. Aan de grote tafel in de woonkamer kunnen we met elkaar ontbijten, lunchen en avondeten. Hierdoor is Villa ExpertCare Wezep een huis en medisch kinderdagverblijf waar kinderen én ouders thuis kunnen zijn. Bij Villa ExpertCare Wezep mag bezoek altijd langskomen.

Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie
  • januari 21, 2019 at 12:57 pm | | geen reacties |


    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.