Blog

De “Vrienden” doen weer een statiegeldactie met Boni

De “Vrienden” doen weer een statiegeldactie samen met de Boni in Oldebroek.

OLDEBROEK/WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” organiseert in samenwerking met de Boni in Oldebroek weer een statiegeldactie.

“De hele maand december kunnen de klanten van de Boni in Oldebroek hun statiegeld doneren aan de Stichting. We hebben al eerder samengewerkt met de Vrienden en we zijn blij dat we opnieuw onze medewerking hieraan kunnen verlenen”, aldus bedrijfsleider Henk Engeltjes.

“De opbrengst zal ook dit keer weer worden benut voor activiteiten voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep. Het bestuur van de Stichting hoopt ook dit keer op een mooie opbrengst”, aldus voorzitter Henri Kolkman.

november 26, 2021 at 4:14 pm | Uncategorized | geen reacties |


Bestuurswissel “Vrienden van

WEZEP – Het bestuur van de Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” heeft een nieuwe secretaris.

Het bestuur heeft onlangs afscheid genomen van haar secretaris mevr. Thea van Thiel. Ze vervulde sinds 2018 de functie van secretaris. Mevrouw van Thiel kreeg van voorzitter Henri Kolkman een ingelijste oorkonde en door penningmeester Frans Beijaard kreeg ze een mooie bos bloemen overhandigd. “Thea heeft veel betekend voor onze stichting. We zullen haar zeker gaan missen”, aldus Kolkman.

Tijdens dezelfde bestuursvergadering is de heer Mathieu Vanderlinden benoemd tot (nieuwe) secretaris van het bestuur. “We zijn verheugd dat Mathieu ons bestuur wil komen versterken”, aldus Kolkman.
Vanderlinden: “Ik kom al jarenlang op IJsselvliedt en ben daar bijna dagelijks te vinden voor allerlei klussen. Het lijkt me leuk me nu ook te gaan verdiepen in Villa ExpertCare”.

Henri Kolkman (voorzitter), Frans Beijaard (penningmeester), mevr. Diny Griede en Jan Bredewout completeren het bestuur dat nu bestaat uit 5 personen.

De Stichting heeft tot doel om activiteiten ten behoeve van de gasten van Hotel IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (financieel) te ondersteunen.

Als u donateur of vrijwilliger wilt worden of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Mathieu Vanderlinden.

oktober 12, 2021 at 7:31 pm | Uncategorized | geen reacties |


COÖP Vlaar uit Oldebroek doneert ruim 1.000 euro!

OLDEBROEK/WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare” uit Wezep heeft vorig kwartaal samen met COÖP Vlaar Oldebroek een statiegeldactie gehouden.

“De klanten van COÖP Vlaar Oldebroek konden in de maanden april t/m juni hun statiegeld doneren aan de Stichting. We zijn blij dat we hier als COÖP Vlaar onze medewerking hebben kunnen verlenen, omdat we de Vrienden een warm hart toedragen”, aldus de heer Vlaar. “En het mooie is dat de COÖP de opbrengst van dat kwartaal heeft verdubbeld tot een totaalbedrag van ruim 1.000 euro, aldus bestuurslid/penningmeester Frans Beijaard. Ook voorzitter Henri Kolkman is erg blij met de donatie. “Dit overtrof onze verwachtingen. Wat een fantastisch bedrag! De opbrengst zal uiteraard worden benut voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep”, aldus Kolkman.

Als u donateur of vrijwilliger wilt worden van de Vrienden of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Henri Kolkman.

augustus 18, 2021 at 3:31 pm | Uncategorized | geen reacties |


Gezocht: secretaris

WEZEP – De stichting vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep zoekt een nieuwe secretaris/bestuurslid.

De Stichting zet zich in voor de financiële ondersteuning van activiteiten voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep.
Voor meer informatie of interesse, neem gerust contact op via:
e-mail: secr.vriendenvan@hotmail.nl

Ook als u donateur of vrijwilliger wilt worden, kunt u contact opnemen.
Graag tot horens/ziens!

juni 3, 2021 at 2:33 pm | Uncategorized | geen reacties |


“De Vrienden” schenken TV aan Hotel IJsselvliedt.

WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” heeft een nieuwe grotere TV geschonken voor in de gemeenschappelijke ruimte van Hotel IJsselvliedt.

Locatiemanager Ginette Wieggerink geeft aan dat de gasten van Hotel IJsselvliedt hier nog veel plezier aan zullen beleven. “We zijn hier erg blij mee“, aldus Wieggerink.

“Mede dankzij een schenking uit een erfenis en dankzij onze donateurs hebben we deze nieuwe grotere TV kunnen schenken voor in de gemeenschappelijke ruimte van Hotel IJsselvliedt”, aldus voorzitter Henri Kolkman.

De Stichting heeft tot o.a. tot doel om het verblijfsplezier van de gasten van Hotel IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep te verhogen.

Als u donateur of vrijwilliger wilt worden of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Henri Kolkman (tel: 06 – 57 43 59 18) of mevr. Thea van Thiel: e-mail: secr.vriendenvan@hotmail.nl.

mei 8, 2021 at 11:37 am | Uncategorized | geen reacties |


Coöp verdubbelt opbrengst van de statiegeldactie!

OLDEBROEK – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” organiseert komend kwartaal samen met Vlaar Coöp Oldebroek weer een statiegeldactie.

“De klanten van Vlaar Coöp Oldebroek kunnen in de maanden april t/m juni hun statiegeld doneren aan de Stichting. We zijn blij dat Vlaar Coöp haar medewerking hieraan wil verlenen. En het mooie is dat de Coöp de opbrengst zal verdubbelen. De opbrengst zal worden benut voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep. Het bestuur van de Stichting hoopt op een mooie opbrengst”, aldus medebestuurslid Frans Beijaard.

maart 25, 2021 at 10:25 am | Uncategorized | geen reacties |


De “Vrienden” doen weer een statiegeldactie.

WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” organiseert in samenwerking met de Boni in Oldebroek weer een statiegeldactie.

“De hele maand maart kunnen de klanten van de Boni in Oldebroek hun statiegeld doneren aan de Stichting. We zijn blij dat de Boni haar medewerking hieraan wil verlenen. De opbrengst zal worden benut voor activiteiten voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep. Het bestuur van de Stichting hoopt op een mooie opbrengst”, aldus voorzitter Henri Kolkman.

februari 27, 2021 at 8:16 am | Uncategorized | geen reacties |


Kerstgroet

december 27, 2020 at 11:21 am | Uncategorized | geen reacties |


Geen oliebollen, wel statiegeld.

WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” heeft besloten dat de oliebollenactie op 30 en 31 december dit jaar niet door zal gaan. Als alternatief heeft het bestuur een statiegeldactie georganiseerd in samenwerking met de Plus in Wezep en de Coöp in Oldebroek.

“Het bestuur van de Stichting wil geen enkel risico lopen met haar klanten en haar vrijwilligers. Vandaar dat de oliebollenverkoopactie dit jaar helaas niet doorgaat op 30 en 31 december. De opvallende rode tenten zullen eind dit jaar dus niet aanwezig zijn op het Meidoornplein in Wezep”, aldus voorzitter Henri Kolkman. Het bestuur hoopt en verwacht dat de oliebollenactie in 2021 wel weer door kan gaan.

Voor diegenen die de Stichting een warm hart toedragen, heeft de Stichting een alternatieve actie georganiseerd. Klanten van de Coöp in Oldebroek en de Plus in Wezep kunnen de opbrengst van hun statiegeld de hele maand december doneren aan de Stichting.

“De opbrengst zal worden benut voor activiteiten voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep. We hopen dus op een mooie opbrengst”, aldus medebestuurslid Frans Beijaard en bedenker van deze actie.

december 7, 2020 at 4:35 pm | Uncategorized | geen reacties |


“Vrienden van ….” schenken zomerspeelgoed.

WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” heeft deze zomer, mede dankzij de betrokkenheid van haar donateurs, speelgoed geschonken aan de kinderen van Villa ExpertCare Wezep (VEW).

Locatieondersteuner Mary van Norel geeft aan dat de kinderen er erg blij mee zijn. “Ze genieten er behoorlijk van! En dat is waar we het voor doen!”, aldus van Norel.

Voorzitter Henri Kolkman geeft aan dat dit zonder de hulp van donateurs niet was gelukt. Hij vertelt ook dat hij erg blij is met al die betrokken donateurs, maar dat de Stichting uiteraard nog meer donateurs kan gebruiken. “Hoe meer donateurs, hoe meer we kunnen doen voor de gasten van IJsselvliedt en de kinderen van VEW”, aldus Kolkman.

De Stichting heeft namelijk tot doel om activiteiten ten behoeve van de gasten van zorghotel IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (financieel) te ondersteunen.

Als u donateur of vrijwilliger wilt worden of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Henri Kolkman (tel: 06 – 57 43 59 18) of mevr. Thea van Thiel:  e-mail: secr.vriendenvan@hotmail.nl. Of zie onze website voor meer informatie: www.vriendenvanijsselvliedtenvillaexpertcarewezep.nl.

augustus 26, 2020 at 1:30 pm | Uncategorized | geen reacties |