Blog

Kerstgroet 2021

december 23, 2021 at 2:16 pm | Uncategorized | geen reacties |


Geen Oliebollen op de markt!

De Vrienden verkopen dit jaar helaas geen oliebollen op de markt in Wezep!

WEZEP – De jaarlijkse oliebollenactie van de Stichting Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (voorheen Mappa Mondo) op 30 en 31 december gaat dit jaar helaas weer niet door.

“Het bestuur van de Stichting vindt het jammer dat de oliebollenverkoopactie dit jaar helaas weer niet door zal gaan op 30 en 31 december. Echter gelet op de omstandigheden leek het ons beter om deze actie te annuleren. De opvallende rode tenten zullen eind dit jaar dus niet aanwezig zijn op het Meidoornplein in Wezep”, aldus voorzitter Henri Kolkman. Het bestuur hoopt dat de oliebollenactie eind 2022 wel door kan gaan.

“Het mooie is dat de stichting volgend jaar op 6 maart (2022) alweer 25 jaar bestaat. Het zou mooi zijn als we daar in 2022 nog wat aandacht aan kunnen besteden”, aldus Kolkman.

Voor diegenen die de Stichting een warm hart toedragen, heeft de Stichting wel een alternatieve actie georganiseerd. Klanten van de Boni in Oldebroek kunnen de opbrengst van hun statiegeld de hele maand december doneren aan de Stichting.

“De opbrengst zal worden benut voor activiteiten voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep (voorheen: Mappa Mondo). We hopen dus weer op een mooie opbrengst”, aldus Henri Kolkman.

Als u donateur of vrijwilliger wilt worden van de Vrienden, kunt u contact opnemen met de secretaris: Mathieu Vanderlinden.

december 23, 2021 at 2:13 pm | Uncategorized | geen reacties |